Welkom bij de algemene voorwaarden van de site www.hart-vangoud.com Deze pagina is bedoeld om u te helpen antwoorden te vinden op vragen die u heeft over uw bestelling of het gebruik van onze diensten.

Algemene voorwaarden:

Producten en diensten (hierna te noemen "onze producten" of "onze diensten" of "elektronische diensten") worden beschreven als aangeboden door IWS International Web Services AG (hierna "IWS" of "wij" genoemd) via haar website www.hart-vangoud.com (hierna 'hart-vangoud.com') of enige andere URL die mogelijk dit adres kan vervangen.
De relatie is gedefinieerd tussen de Gebruiker (hierna "u" genoemd), IWS International Web Services AG (hierna "IWS" of "wij" genoemd) en de leveranciers van IWS (hierna "onze leveranciers" genoemd) of "Onze betalingsverwerkers").
Door onze Diensten en/of onze Producten te gebruiken, gaat u ermee akkoord om te voldoen aan deze Algemene Voorwaarden. In geval van niet-acceptatie van de Algemene Voorwaarden, moet u stoppen met het gebruik van onze Diensten en/of Producten.

Wij nodigen u uit om dit document zeer zorgvuldig te lezen.

Over hart-vangoud.com

De website hart-vangoud.com is eigendom van IWS International Web Services AG Industriestrasse 47 6300 Zug (Zwitserland).

Opgelet

hart-vangoud.com is opgedragen aan Noord-Amerikaans sjamanisme en waarzeggerij, in het bijzonder astrologie en numerologie. De Diensten en/of Producten die worden aangeboden op de website hart-vangoud.com zijn altijd geïndividualiseerde diensten die speciaal voor u zijn uitgevoerd en vereisen de tussenkomst van Hart van Goud of mensen die hierdoor afgevaardigd zijn, waarbij de elektronica enkel wordt gebruikt om de Diensten en/of Producten door te sturen naar de adviseurs van Hart van Goud. Vanwege de toenemende toename van uw verzoeken, zijn de geïndividualiseerde diensten aangeboden door Hart van Goud via hart-vangoud.com elektronische diensten. Deze elektronische diensten worden uitsluitend aangeboden voor amusementsdoeleinden, op voorwaarde dat de geldende wetten of voorschriften worden nageleefd.

IWS doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u elektronische diensten van de hoogste kwaliteit ontvangt en u van nuttige tips en producten voorziet. IWS kan echter niet verantwoordelijk worden gehouden voor de gevolgen van uw acties met betrekking tot uw persoonlijke interpretatie van het genoemde bord. In geen geval zal de informatie die wordt aangeboden bij onze Diensten en/of Producten, de aanbevelingen vervangen die u mogelijk heeft ontvangen van professionals in de juridische, medische of financiële sector of op enige andere activiteit.

Toegang tot onze Diensten

IOm toegang te krijgen tot de Diensten en/of Producten die worden aangeboden door hart-vangoud.com en ze te gebruiken, moet u een meerderjarige in uw thuisland zijn, de wettelijke bevoegdheid hebben om een ​​website te gebruiken, zich in geen precaire financiële situatie (schuld) bevinden, niet lijden aan Alzheimer of een andere psychische, neurodegeneratieve en leeftijdsgebonden aandoening. De inhoud van onze website is niet bedoeld voor verspreiding aan of gebruik door enig persoon die burger, woonachtig of gevestigd is in een jurisdictie waar zulke verspreiding, publicatie, beschikbaarheid of gebruik zou indruisen tegen de bestaande wetten of voorschriften.

U moet ook toegang tot internet hebben. De kosten van telefoongesprekken die u toelaten verbinding te maken met het internet en de website zijn volledig ten laste van u.

Ten slotte moet u de apparatuur die nodig is om verbinding met het internet (computer, modem, etc.), een login en een e-mailadres hebben. Voor sommige van onze Diensten en/of Producten raden we aan een printer te hebben.

Onze Producten en Diensten

Wanneer u de website hart-vangoud.com gebruikt, kunt u profiteren van:

Van een essay (gratis),
Betalende Producten aangeboden onder de rubriek "Occultwinkel" waarvan de realisatie de tussenkomst vereist van Hart van Goud en/of mensen die hem helpen.De prijzen en tarieven van onze Producten en Diensten zijn altijd duidelijk aangegeven.

Merk op dat de elektronische diensten die door hart-vangoud.com worden aangeboden, aan btw zijn onderworpen als u in de Europese Unie (EU), IJsland, Noorwegen, Liechtenstein of Zuid-Afrika woont. Het btw-bedrag, berekend volgens het tarief dat van kracht is in het land waar u woont, is inbegrepen in het bedrag van uw deelname..

AAl onze producten en diensten zijn onderhevig aan registratie op onze site en worden gedekt door een tevredenheidsgarantie waarvan de duur altijd duidelijk wordt aangegeven.

Hoe kunt u profiteren van de "gratis eerste contact" aanbieding? Wat gebeurt er daarna?

Om gebruik te maken van de gratis proefaanbieding, ga naar hart-vangoud.com en klik op "gratis eerste contact". Vul de vereiste persoonlijke informatie in, inclusief een geldig e-mailadres.

We willen uw aandacht vestigen op het belang van het verstrekken van volledige en nauwkeurige persoonlijke gegevens. Hierdoor kunnen we kwaliteitsdiensten garanderen.

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over de bescherming van uw persoonlijke gegevens.

De gratis proefaanbieding op hart-vangoud.com impliceert geen enkele verplichting van uw kant.

Enkele uren nadat uw verzoek is verzonden (meestal 2 uur), ontvangt u op het door u aangegeven adres het resultaat van de gratis proefaanbieding, vergezeld van een betaalde studieaanbieding waarvan de prijs zal duidelijk worden aangegeven. U bent vrij om deze nieuwe aanbieding te accepteren of te negeren. Als u deze nieuwe aanbieding negeert, ontvangt u verschillende herinneringen die u ook kunt negeren.

U hebt op elk moment de mogelijkheid om u af te melden voor elke communicatie die wordt verzonden door hart-vangoud.com. (Zie het "Hoe kan ik me afmelden?" deel van dit document).

Hoe bestel ik Producten in de Occult Winkel? Wat gebeurt er daarna?

Ga naar hart-vangoud.com en klik op "Occult Winkel". Selecteer het Product of de Producten die u wilt bestellen en klik op "Bestellen". Vul de vereiste persoonlijke informatie in, inclusief een geldig e-mailadres.

Wij willen uw aandacht vestigen op het belang van het verstrekken van volledige en nauwkeurige persoonsgegevens zodat Hart van Goud een Studie zo volledig mogelijk kan uitvoeren. Dit stelt ons in staat om kwaliteitswerk te doen om u geïndividualiseerde kwaliteitsdiensten te garanderen.

Raadpleeg ons Privacybeleid voor meer informatie over de bescherming van uw persoonlijke gegevens.

Een product bestellen in de "Occult Winkel" van de site hart-vangoud.com is niet de eerste stap van een verplichte abonnementskost.

Na uw betaling te hebben gedaan, zie het "Hoe te betalen?" deel van dit document), ontvangt u een bevestigingsbericht op het door u opgegeven adres.

Vervolgens ontvangt u het bestelde product op het e-mailadres dat u hebt opgegeven. Daarna zullen andere betalende studies aan u worden voorgesteld. De prijs hiervan wordt duidelijk aangegeven. U bent vrij om deze nieuwe aanbiedingen te accepteren of te negeren.

Zodra u een product van de "Occult Winkel" hebt gekocht, ontvangt u ook de maandelijkse nieuwsbrief van Hart van Goud. Deze nieuwsbrief is volledig gratis en verwijst niet naar een betaalde aanbieding.

U hebt op elk moment de mogelijkheid om u af te melden voor elke communicatie die wordt verzonden door hart-vangoud.com. (Zie het "Hoe kan ik me afmelden?" deel van dit document).

Hoe te betalen?

hart-vangoud.com biedt u de mogelijkheid om online te betalen via een volledig beveiligd banknetwerk.

De volgende betaalmethoden worden aangeboden door onze betalingsverwerkers of compatibele PCI-DSS gecertificeerde leveranciers.

U hebt de keuze om de Diensten en/of Producten die in één keer of in termijnen worden aangeboden gratis te betalen. We voegen nooit bezorgkosten toe. Afhankelijk van het land waar u woont, kan uw bank kosten in rekening brengen voor het inwisselen van valuta of verschillende belastingen. In geen geval zullen we u deze kosten in rekening brengen.

Op hart-vangoud.com worden betalingen verricht in de valuta van het land waar u woont. Als dit niet het geval is, wordt de valuta duidelijk aangegeven.

U voert uw vertrouwelijke creditcardgegevens in in een beveiligd gebied dat volledig wordt beheerd door onze compatibele betalingsprocessors of PCI-DSS-gecertificeerde providers. IWS heeft geen toegang tot deze volledig beveiligde ruimte.Als uw creditcard wordt geweigerd, zullen onze compatibele PCI-DSS gecertificeerde betalingsprocessors of leveranciers de betaling op tijd opnieuw verwerken, zo vaak als toegestaan door de toepasselijke regels.

Om de kwaliteit van de Diensten en/of Producten te optimaliseren, behouden we ons het recht voor om een of meer betaaloplossingen van onze verwerkers, betalings- of PCI-DSS-gecertificeerde aanbieders zonder voorafgaande kennisgeving, tijdelijk of permanent toe te voegen, te verwijderen, tijdelijk op te schorten of te vervangen.

Hoe verkrijg ik een terugbetaling?

Alle betaalde producten die op hart-vangoud.com worden voorgesteld, worden gedekt door een garantie van totale tevredenheid waarvan de duur altijd duidelijk wordt aangegeven.

U kunt op elk moment een terugbetaling krijgen door naar de contactpagina van hart-vangoud.com te gaan. Schrijf 'Verzoek om teruggave' en de naam van het product waarvoor u een teruggave wilt in de hoofdtekst van het bericht.

Onze klantendienst zal het account terugbetalen dat gekoppeld is aan de creditcard die je hebt gebruikt voor de betaling.

Om te kunnen profiteren van deze geld-terug-garantie in optimale omstandigheden, vestigen wij uw aandacht op het belang van het verstrekken van volledige en juiste informatie (uw naam, voornaam en volledig postadres).

Raadpleeg ons Privacybeleid voor meer informatie over de bescherming van uw persoonlijke gegevens.

Hoe kan je je afmelden?

Als u zich wilt afmelden voor al onze Diensten, kunt u het verzoek indienen op de contactpagina van de site hart-vangoud.com of op de afmeldlink die wordt aangeboden in de e-mails die u ontvangt.

De afmeldingslink wordt weergegeven in alle e-mails die door Hart van Goud zijn verzonden.

Klantendienst

Om u hoogwaardige services en producten te bieden en om direct te kunnen reageren op de meeste van uw opmerkingen en klachten, heeft IWS een klantendienst opgezet.

Deze klantendienst neemt uitsluitend per e-mail contact met u op. Onze agenten zijn volledig gekwalificeerd om uw vragen te beantwoorden, indien nodig na overleg met Hart van Goud, of om uw elektronische diensten terug te sturen in geval van verzuim van ontvangst.

Voor een teruggaveverzoek, raadpleeg de sectie "Hoe kan ik een terugbetaling krijgen?" van deze Algemene Voorwaarden.

Garanties en beperkingen van verantwoordelijkheden

Onze Diensten zijn onderworpen aan een middelenverbintenis en worden geleverd binnen de grenzen van de technisch redelijke. We hopen dat je het leuk zult vinden om ze te gebruiken. Onze Diensten vallen echter onder een beperkte garantie met betrekking tot de resultaten van de gratis proefperiode en/of daaropvolgende Volledige Studies. Onze Diensten worden geleverd "in de huidige staat" en "afhankelijk van beschikbaarheid".

Tenzij anders bepaald in deze Algemene voorwaarden, doen noch IWS noch zijn leveranciers enige specifieke beloften of voorspellingen met betrekking tot de Producten en/of Diensten, expliciet of impliciet, inclusief, maar niet beperkt tot, geschiktheid voor een bepaald doel. Wij leggen bijvoorbeeld geen verbintenis aan ten aanzien van de inhoud van de Producten en/of Diensten, de specifieke voordelen die van de Producten en/of Diensten worden verwacht, hun beschikbaarheid of het vermogen om aan uw behoeften te voldoen. We willen gebruikers eraan herinneren dat onze producten en diensten uitsluitend voor recreatieve en culturele doeleinden worden aangeboden. Zonder het voorgaande te beperken, garandeert IWS niet de nauwkeurigheid, tijdigheid, volledigheid, betrouwbaarheid of beschikbaarheid van de IWS-website, of de informatie of resultaten die voortvloeien uit het gebruik van de IWS-website, noch de afwezigheid van virussen of fouten op de IWS-website.

In sommige rechtsgebieden waarin wij onze Diensten aanbieden, is het uitsluiten van bepaalde garanties niet toegestaan. Voor zover toegestaan ​​door de toepasselijke wetgeving, sluiten wij alle garanties uit.

Beperking van aansprakelijkheid

Voor zover toegestaan ​​door de toepasselijke wetgeving, zijn IWS, zijn leveranciers en dienstverleners op geen enkele manier aansprakelijk jegens welke persoon dan ook voor welke schade dan ook. directe of indirecte winst, inkomsten of gegevens, of schade of indirecte, speciale, gevolgschade, verergerd of straffende schade, als gevolg van een contract of een onrechtmatige daad, met inbegrip van nalatigheid, of anderszins, die voortvloeien uit gebruik van alle of een deel van de internetpagina's, of gerelateerd aan dergelijk gebruik, zelfs als IWS op de hoogte is gesteld van de mogelijkheid van dergelijke schade.

Voor zover toegestaan ​​door de toepasselijke wetgeving, is de totale aansprakelijkheid van IWS, zijn leveranciers en service providers voor enige claim die voortvloeit uit deze Algemene Voorwaarden, inclusief eventuele impliciete garanties, beperkt tot bedrag dat u ons heeft betaald voor het gebruik van onze Services.

IWS, haar leveranciers of dienstverleners zijn in geen geval aansprakelijk voor enig verlies of schade die zij redelijkerwijs hadden kunnen voorzien.

We erkennen dat u in sommige landen bepaalde rechten als consument hebt. Niets in deze Algemene Voorwaarden beperkt de wettelijke rechten van de consument waaraan het contract niet kan worden onttrokken.

Intellectuele eigendom en bescherming van merken

Afgezien van de royaltyvrije afbeeldingen, de inhoud van de website hart-vangoud.com, inclusief, maar niet beperkt tot, tekst, afbeeldingen, handelsmerken, logo's, acroniemen, algoritmen, software, muziek, de foto's, video's, tekeningen of andere elementen in de gesponsorde advertenties of de via e-mail verzonden advertenties, de commerciële informatie die wordt geproduceerd en gepresenteerd door de site hart-vangoud.com, zijn leveranciers of adverteerders, worden beschermd door het recht van intellectuele eigendom, merkenrecht, octrooirecht of enig ander recht erkend door de wet van kracht in het land van vestiging van IWS.

Door deze Algemene Voorwaarden te accepteren, gaat u ermee akkoord om de informatie op hart-vangoud.com niet te kopiëren, te gebruiken, te exploiteren, te reproduceren of te verspreiden en er geen afgeleide producten van te maken, zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van IWS.

Slot

IWS behoudt zich het recht voor om u permanent de toegang tot de aangeboden Diensten te ontzeggen en uw account onmiddellijk te beëindigen in geval van overtreding van deze Algemene Voorwaarden.

Toepasselijk recht en jurisdictie

Als gebruiker kan de wetgeving in uw woonplaats van toepassing zijn op uw online activiteiten met www.hart-vangoud.com. We adviseren altijd om lokaal juridisch advies in te winnen. We nodigen u echter uit om ons eventuele bekommernissen te sturen, zodat we een oplossing kunnen overwegen.

In geval van een geschil in verband met deze Algemene Voorwaarden behouden wij ons het recht voor om gerechtelijke stappen te ondernemen op elke plaats die wij geschikt achten.

Over deze Algemene Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden treden in werking op de datum dat u ze accepteert en blijven van toepassing voor onbepaalde tijd, tenzij u ervoor kiest om u uit te schrijven voor de Dienst (zie de sectie "Hoe uw abonnement opzeggen?").

We behouden ons het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, bijvoorbeeld om wijzigingen in de wetgeving of wijzigingen in onze Diensten en/of Producten weer te geven. We raden u aan deze Algemene Voorwaarden regelmatig te lezen. De wijzigingen zijn niet met terugwerkende kracht van toepassing en worden van kracht op de datum van de update die boven aan het document wordt vermeld. Als u de wijzigingen in de Algemene Voorwaarden niet accepteert, moet u stoppen met het gebruik van onze Diensten en/of Producten. Door onze Diensten en/of Producten te blijven gebruiken nadat er wijzigingen in deze Algemene Voorwaarden zijn aangebracht, bevestigt u dat u de herziene voorwaarden van deze Algemene Voorwaarden hebt gelezen en begrepen en dat u ermee instemt gebonden te zijn door gebonden door hen.

Clausule van deelbaarheid

Als enige bepaling van deze Algemene Voorwaarden ongeldig, illegaal of niet afdwingbaar wordt verklaard door een bevoegde rechtbank of een bevoegde autoriteit, wordt de betreffende bepaling geacht geen deel uit te maken van deze Algemene Voorwaarden, onder dat het resultaat geen invloed heeft op de geldigheid, legaliteit of afdwingbaarheid van de rest van deze Algemene Voorwaarden in dat rechtsgebied, noch van invloed is op de geldigheid, wettelijkheid of afdwingbaarheid van de rest van deze Algemene Voorwaarden in enige ander rechtsgebied.

Hoe contact met ons opnemen?

Voor opmerkingen of vragen over deze Algemene Voorwaarden kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina hart-vangoud.com.