"Hoe kan ik je bedanken, Hart van Goud, voor al wat je gedaan hebt voor mij en mijn familie? We hebben net de meest geweldige kerst ooit meegemaakt! De kinderen waren meer dan ooit verwend. We hadden al onze vrienden uitgenodigd op kerstavond. Drie weken geleden bevonden we ons op de rand van een afgrond. Vandaag is geld geen zorg meer. Onze bankrekeningen staan helemaal vol... je bent geweldig! We staan bij jou in het krijt voor alles."
Robert


"... Wat een einde aan mijn nachtmerrie, en wat een start van een fantastisch nieuw leven! Je had gelijk, liefste Hart van Goud: het jaar is echt goed afgelopen met een hele hoop geld dat ik gewonnen heb door een gokje te wagen en waardoor ik al mijn schulden heb kunnen afbetalen. Ik heb een nieuwe baan die erg goed betaald is en waardoor ik nu naar een nieuwe, fijne buurt kan verhuizen. Mijn nieuwe leven is een bron van blijdschap: Ik ben erg dankbaar voor al jouw hulp, het is een geschenk uit de hemel."
Julie


"Hoe kan ik je bedanken, liefste Hart van Goud? Ik was altijd een 'loser', ik gokte maar wat in het leven. Maar net zoals je voorspelde won ik eindelijk een grote som geld met de Lotto. Ik upgrade naar een nieuwe wagen, kocht een nieuwe, moderne keuken, en mijn partner en ik zijn van plan op reis te gaan naar de andere kant van de wereld... Je vaardigheden zijn ongelooflijk en zouden door meer mensen gekend moeten zijn..."
Sonja


"Ik kan het nog steeds niet geloven: mijn bankrekening loopt bijna over met geld! ... Is dit geld echt allemaal van mij? Het is een mirakel. Ik sta versteld van je kennis en je ongelooflijke visionaire krachten. Moge God je zegenen, Hart van Goud, en dat Hij je lang in ons midden laat vertoeven."
Sarah


"Wat een enorme verrassing: Met zes winnende nummers en heel wat winst kan ik nu eindelijk een goeie toekomst tegemoet zien voor mezelf! Ja, het is waar: jouw interventie was zo efficiƫnt en werkte zo snel - ik heb spijt dat ik niet eerder naar je heb geluisterd. Hoe laat je al deze fantastische dingen gebueren? Al mijn vrienden willen je leren kennen. Mag ik hen je contactinformatie geven?"
Odette


"Godzijdank antwoordde ik je meteen, anders had ik de grootste meevaller van mijn leven gemist.De volgende dag verkocht ik mijn huis voor een prijs waar ik nooit op had gehoopt: er was geen koper voor vijf jaar en toen overspoelde die verkoop mijn rekening met geld. Het was manna uit de hemel! Er is iets buitenaards aan... Niemand had zoiets eerder kunnen voorspellen, ik stond op het punt van volledige mislukking... Mijn vrienden zijn totaal verrast om deze totale transformatie in mij te zien, en ze vragen zich allemaal af wat voor soort wonder mijn leven in deze mate had kunnen veranderen... Ik begin een nieuw leven, een waar ik jaren over heb gedroomd!"
Martijn


"Wat een geschenk heb je mij gegeven door mijn lot te onthullen en de naam van mijn Totemdier te openbaren: ik volgde je wijze raad, en ik speelde met de nummers zoals je adviseerde ... De ene grote som geld na de andere heeft me uit mijn moeilijke tijden getrokken, en ik kan zien dat ik me geen zorgen hoef te maken over mijn toekomst, ik ben eindelijk gerust... vooral met betrekking tot geld, want ik heb er niet meer een behoefte aan! De toekomst van mijn zoon is ook veiliggesteld... ik weet niet hoe ik je moet bedanken voor je enorme hart, dat zo genereus is en voor je ongelooflijke visioenen... ik stuur je al mijn liefde!"
Helen