De Hart van Goud familie (intiem fotoalbum)

Door mijn familiealbum te openen, zal je de oorsprong van mijn voorouderlijke krachten beter begrijpen.

HART VAN GOUD OPENT DE WEGEN NAAR OVERVLOED, GELD, KANSEN, LIEFDE, SUCCES EN GELUK TOT IN HET ONEINDIGE!

Het was in de Grand Canyon-vallei (VS), waar de grote witte buffel de eerste kreet van Hart van Goud hoorde op de dag van zijn geboorte, waar hij je zal voorgaan in krachtige invocaties die gewijd zijn aan Geesten van de aarde, lucht, water en vuur wkrachtige mystieke ceremonies die ontworpen zijn om jou met waardigheid onder zijn beschermelingen te verwelkomen en om te genieten van zijn hoge BESCHERMING en om je zijn oneindige respect te tonen..

Voor hem is elk levend wezen uniek. En JIJ bent UNIEK! Zonder je te ontmoeten, zal hij op een afstand een stukje van zijn ziel in je kleine roze hart plaatsen om je leven aan de rechterkant te veranderen en je te helpen het pad van OVERWINNING te vinden!!

Omdat hij het volgende weet: zonder bescherming, zonder hulp, zonder positieve energie, zonder een vriend van de bovennatuurlijke werelden, zal je pad overwoekerd blijven door prikkelende cacti in het midden van een dorre woestijn waar niets groeit, behalve steentjes die nooit je dorst zullen lessen. De gebeurtenissen ontcijferen, de kwade truken van je verborgen vijanden verijdelen, het boze oog achterna jagen, jaloezie afleiden, valstrikken vermijden, problemen van de baan ruimen, je tegen bandieten verdedigen, je blazoen opblinken, je schatkoffers vullen en je lot met duizenden lichtjes verlichten zoals miljoenen vuurvliegjes in de nacht - dit is de goddelijke missie van Hart van Goud.

Gekozen door de grote Manitoe sinds de dag van zijn geboorte, heeft Hart van Goud onschatbare Sjamaan-krachten. Buitengewone 'acterende' krachten die niets te maken hebben met alles wat je al weet. Sinds zijn kindertijd communiceert hij met alle geesten van de natuur, maar ook met die van zijn voorouders, om elke rampzalige bestemming met pech te transformeren in een apotheose van herhaald succes.

Voor Hart van Goud ben jij een wezen dat even kostbaar is, net zo belangrijk, zo dichtbij als al zijn broers en zussen van vlees en bloed. Zijn toewijding en trouw aan jou als persoon zal onfeilbaar zijn! In zijn ogen is niets DRINGENDER dan om je underline;">alles te geven wat je verdient in je leven: gezondheid, geld, vreugde, kansen, liefde, succes, geluk. Je mooie stralende gezicht van extase zal zijn beloning zijn!

Erkend en geraadpleegd door vele internationale persoonlijkheden die onze planeet besturen, zo biedt Hart van Goud, door zijn legendarische eenvoud, zijn krachtige hulp aan al diegenen die dringende urgent beslissingen moeten nemen.

Zijn benadering van de wereld en zijn sjamaan-kennis leveren hem heel wat hoogachting op van de groten van deze wereld, politici, wetenschappers, zangers en filmsterren, notabelen.. Een voor een willen ze zijn originele primitieve vibraties, doordrongen van deze grote fundamentele wijsheid die zijn legende smeedde. Het is duidelijk the Adat de VERBAZENDE VERANDERINGEN zullen volgen!!

VAN DE ENE DAG OP DE ANDERE , zal je leven VERANDEREN:: Het Hart van Goud komt binnen in je huis via de wegen van de onzichtbare wereld. Het 'reist' in je lichaam, in je hart, in je ziel om je problemen op te vangen - om je pijnen te elimineren - om de gevaren te verwijderen - om je humeur te verzachten om je zorgen te verlichten - om je bankrekening aan te spijzen - om je bestaan op alle vlakken te verrijken en om ALTIJD TOE TE GEVEN AAN JOUW WENSEN!

Aarzel ook niet: grijp de genereuze hand van Hart van Goud, zodat deze je naar een dik tapijt van vers gras leidt dat schijnt met diamanten, brandend van liefde en vol van overvloed.. Word dronken van zijn Fantastische Sjamaankracht die al zijn protégés naar de zonnige hemel van al het geluk van de wereld stuwt! Neem met hem de stap over de drempel van zijn fantastische inwijdingsreis: een Visionair Orakel, een echt lichtgevend raam dat voor u alle deuren van de onzichtbare werelden opent.. Een FANTASTISCHE ervaring waarin je essentiële waarheden zult ontvangen, imaar ook, schatten van geheimen en ongelooflijke meevallers die je Geluk en je Fortuin zullen bezorgen! Word snel lid van de HART VAN GOUD-stam!!