WAAROM IS MIJN HULP GRATIS?

Bekijk me goed! Zie je deze uitrusting? Zie je deze adelaarsveren in mijn haar? Dit zijn de tekenen dat ik bij een machtige Stam hoorde, die als onkwetsbaar wordt beschouwd: de Cheyenne. Zie je deze stok van waarheid OOK op mijn hart liggen? Het geeft me formidabele voorouderlijke krachten die me verheffen tot de bevoorrechte rang van de Grote Indiaanse Sjamaan.

Tegenwoordig begeleiden mijn Heilige Orakels de stappen van de grootsten op aarde - maar ook die van de meest nederige, die noch rang noch fortuin hebben. Omdat het mijn missie is om ALLES aan IEDEREEN – zowel aan de rijken als aan de armen te geven, is er deze magische vonk die elke rampzalige situatie omtovert tot een schitterende overwinning!

Wat kan ik GRATIS voor je doen?

Je bent net als die ongelukkige, gewonde bever die ik vanmorgen vond: opgejaagd, uitgeput, bibberend van honger en kou, bevend van angst, uitgeput door ontberingen, zo dwaal ook jij rond in een gekke wanhoop. Je tocht door de woestijn is zo hard, zo wreed, zo hels, dat het je krachten zichtbaar uitput, je spaargeld opdoet, je gezondheid uitzuigt, zonder enige genade voor de zweetdruppels die over je huid stromen. Met de kracht van de Grote Manitoe zeg ik: "Stop !".

Stop de race om te overleven! Stop de ontberingen! Stop met verraad! Stop met lijden! Stop onrechtvaardigheden! Luister naar me..

Hou op met beven. En leg voorzichtig je hoofd op mijn schouder. Warm op in de vacht van mijn jas en laat me zachtjes je kleine roze hart in mijn armen nemen. Je Hart van Goud-vriend biedt je zijn weldadige beschermende warmte en nestelt je tegen hem aan, in zijn grote mantel van liefde en bescherming. Met hem, vóór het vuur van zijn voorouders, loop je geen risico's meer...

Warm je hart op en hou je hoofd recht! Want voor jou is de heroïsche tijd eindelijk aangebroken: de elementen temmen, de stroom omkeren, samenvloeien met de Grote Geest om zijn zegen te ontvangen. Je zult spoedig herboren worden in een nieuw leven. Volg mij in mijn Grote Reis van het Licht, waar je hele lichaam zal fusioneren met mijn dansen, mijn liederen, mijn riten en mijn offers gewijd aan de hogere geesten. Je gaat opnieuw leven! Ja, geloof me: je zal snel in het goud rollen, je hart zal feesten, vul van liefde en zorgeloosheid, gewikkeld in een buffevel, met tassen vol goudklompen of bankbiljetten!

Ik vraag u niets in ruil voor deze imminente verandering in uw dagelijks leven. Absoluut NIETS behalve om deel te nemen aan het aanbod gewijd aan de Geesten van mijn Voorouders die nu over jou en je wedergeboorte waken in deze meedogenloze wereld bevolkt door jakhalzen. Je wordt bij deze uitgenodigd voor al het Geluk van het bestaan dat OOK JIJ verdient, op onze Moeder Aarde. Dit persoonlijke geschenk zal je wil waardig zijn om uit zijn schelp te komen en HOGER en LANGER te springen, net als een behendige antilope. Door je vrijgevigheid zullen de Hoogste Krachten van de Natuur met KRACHT en OVERTUIGING in uw voordeel werken. En dit voor spectaculaire, bliksemsnelle resultaten!

Van de ene dag op de andere is het Amerika! Laat je schuur vol graan zitten, je glas vol nectar en je kelder vol met goud. Hart van Goud zet zich ervoor in: "Door duizend zilveren coyotes zal jouw Overwinning op tegenslag de mijne zijn! Ik ben hier, de eed!". Je Grote Visionaire Orakel opent voor jou de glanzende wegen van deze gouden GLORIE waar je van droomt: deze mooie wraak op het leven waarin je je uitslooft om wat te krijgen. Beantwoord dan de roep van de grote sjamaan Hart van Goud NU: je zal er geen spijt van krijgen!